WOONIDEEËN

Creatieve woonideeën voor je interieur, woonkamer, slaapkamer en keuken. Hoe wil je je woonkamer decoreren? Woon ideeën industrieel, morden landelijk, kleur…
more
·
2,169 Pins
 1d
a room with a desk, chair and pictures hanging on the wall in front of it
Stylist Fietje geeft 5 tips voor een spannende kleurenmix in de thuiswerkplek | vtwonen
In vtwonen 2024-04, hét kleurnummer van het jaar, liet stylist Fietje zien hoe tinten die lijnrecht tegenover elkaar in de kleurencirkel staan, perfect bij elkaar passen. De thuiswerkplek kreeg kleur door de wand voor de helft in een terracotta tint te verven en te behangen met een grafische print. Een knalrode stoel, gestreept vloerkleed en felle bureau accessoires maken het geheel af. Ontdek 5 kleurtips van Fietje via de link.
a dining room table with two chairs and a vase on the table next to it
Stylist Fietje geeft 5 tips voor een spannende kleurenmix in de eetkamer | vtwonen
In vtwonen 2024-04, hét kleurnummer van het jaar, liet stylist Fietje zien hoe tinten die lijnrecht tegenover elkaar in de kleurencirkel staan, perfect bij elkaar passen. Het verticale behang in de eetkamer zorgt voor hoogte en pit. Ook de stoelen in knalkeuren aan de ronde eettafel maken een statement. Paar felle accessoires op tafel, kek schilderij aan de wand et voilà! Ontdek 5 kleurtips van Fietje via de link.
a vase with some flowers in it on a shelf next to a chair and ottoman
Deze DIY kast voor in de woonkamer is stapelbaar en maak je helemaal zelf van hout | vtwonen
Of je ze nu stapelt of naast elkaar zet, deze blokken zorgen samen voor een hoop opbergruimte. Maak de vakkenkast eigen met waardevolle vondsten en mooie accessoires. Zo heb je een eyecatcher en verstopplek ineen. Zo in de woonkamer steelt 'ie hoe dan ook de show. Combineer 'm met een vaas van keramiek en stop er een tak in. Een schilderij past er ook perfect op en laat het geheel nóg meer opvallen. Ga zelf aan de slag met de DIY via de link.
a white chair sitting next to a tall wooden shelf
DIY: maak zelf een stapelbare kast van hout voor in de woonkamer | vtwonen
Of je ze nu stapelt of naast elkaar zet, deze blokken zorgen samen voor een hoop opbergruimte. Maak de vakkenkast eigen met waardevolle vondsten en mooie accessoires. Zo heb je een eyecatcher en verstopplek ineen. In de woonkamer steelt 'ie hoe dan ook de show. Vooral in combinatie met een boucle fauteuil en vazen en poten in natuurtinten. Ga zelf aan de slag met deze DIY via de link.
a bathroom with two sinks and mirrors on the wall
Binnenkijken in een duurzaam nieuwbouwhuis met natuurlijke meubels in de badkamer | vtwonen
Voor een open keuken was een flinke verbouwing nodig. Marjolein en Arjan zijn blij dat ze ervoor gingen, want nu hebben ze een knus huis waar ze trots op zijn. Ook de badkamer werd flink onder handen genomen en kreeg een natuurlijke uitstraling door het houten wasmeubel en de beige tint op de wanden. Witte waskommen zorgen voor een moderne look, terwijl gouden kranen en ovalen spiegels juist een hotel-chic touch geven. Kijk binnen!
a white bath tub sitting next to a pink wall with red tiles on the walls
Kijk binnen in een duurzaam nieuwbouwhuis met roze tegels in de badkamer | vtwonen
Voor een open keuken was een flinke verbouwing nodig. Marjolein en Arjan zijn blij dat ze ervoor gingen, want nu hebben ze een knus huis waar ze trots op zijn. In de badkamer steelt de felroze tegelwand de show. Het moderne bad maakt er een strak geheel van en met een badkraan in goud krijgt het geheel een heuse hotel-chic sfeer. Kijk binnen via de link.
the front cover of a magazine with an image of a woman sitting in her tiny house
Kijk binnen in een tiny house waar buiten en binnen met elkaar gecombineerd worden | vtwonen
Hoewel Ruben en Marjolein nooit materialistisch waren, beseften ze na een vijfweekse backpacktrip pas echt hoeveel onnodige spullen ze thuis hadden. Dat kan anders, dachten ze. Ze verruilden een huis met drie éxtra slaapkamers voor een tiny house van 42 m². Het houten huis biedt bakken vol licht en vanuit meerdere ruimtes kun je de schuifpui openen. Binnen en buiten worden hier letterlijk met elkaar gecombineerd. Kijk binnen via de link.
a kitchen with two stools in front of an island and potted plants on the counter
Binnenkijken in een duurzaam chalet met een keuken en bar van natuurlijke materialen | vtwonen
Wat doe je als je graag reist en avonturiert? Dan bespaar je op de woonlasten, zodat je geld overhoudt voor je dromen. Daarom bouwden Juliëtte en Gijs een huis met net genoeg ruimte om te wonen, een tuin om uit te eten en duurzame oplossingen die zorgen voor nul op de meter. De houten leefkeuken vormt een warm contrast met al het beton in de ruimte. Ook de witte schubtegels, industriële barkrukken aan het kookeiland en tal van accessoires en kamerplanten geven de ruimte pit. Kijk binnen!
a living room filled with furniture next to a tall white wall on top of a hard wood floor
Binnenkijken in een duurzaam nieuwbouwhuis vol natuurlijke materialen in de woonkamer | vtwonen
Voor een open keuken was een flinke verbouwing nodig. Marjolein en Arjan zijn blij dat ze ervoor gingen, want nu hebben ze een knus huis waar ze trots op zijn. In de woonkamer staan natuurlijke materialen centraal. Van de gietvloer tot de houten wandkasten en van een beige tint op de wand tot een grijze bank en salontafel van steen. Kijk binnen via de link.
a living room filled with furniture next to a lamp and table in front of a mirror
Zorg voor een opgeruimde thuiswerkplek met deze stylingtips | vtwonen
De boel de boel laten? Kan. Er netjes én sfeervol bijzitten? Veel fijner. Met deze handige ‘weg met die bende’-oplossingen is een opgeruimd huis zo gefikst. Op een rij of hier en daar los in de ruimte, deze ladekasten zijn een must voor rondslingerende papieren. Een lust voor het oog zijn ze trouwens ook. Ideaal voor in de thuiswerkplek of op kantoor. Ook al staan ze ook prachtig als opbergers in de woonkamer. Ontdek meer tips via de link.
four pillows stacked on top of each other in front of a clothes line and trees
Slaap lekker op hoofdkussens uit de nieuwe vtwonen collectie | vtwonen
Isolerend, ventilerend én antiallergeen, de dekbedden en kussens van vtwonen in samenwerking met Swiss Sense hebben alles mee. Maar het allerfijnst is dat ze zijn gemaakt van gerecycled dons en daarom duurzaam zijn. Daarmee draag je al slapend bij aan een betere aarde. De een houdt van zachte hoofdkussens, de ander van hard of juist een tussenweg. Leg ze op bed en een fijne nachtrust is gegarandeerd. Ontdek de collectie via de link.
a bed with white sheets and pillows in a room next to large windows that look out onto the woods
Iedere slaapkamer verdient een opgemaakt bed met beddengoed uit de vtwonen collectie | vtwonen
Isolerend, ventilerend én antiallergeen, de dekbedden en kussens van vtwonen in samenwerking met Swiss Sense hebben alles mee. Maar het allerfijnst is dat ze zijn gemaakt van gerecycled dons en daarom duurzaam zijn. Daarmee draag je al slapend bij aan een betere aarde. In zo'n slaapkamer vol naturellen in het bed, de hanglamp en het houten bankje past zo'n dekbed stijlvol in een dekbedovertrek in aardse tint. Ontdek de collectie via de link.
a bed with white sheets and pillows on it
Slaap lekker onder beddengoed uit de nieuwe vtwonen collectie | vtwonen
Isolerend, ventilerend én antiallergeen, de dekbedden en kussens van vtwonen in samenwerking met Swiss Sense hebben alles mee. Maar het allerfijnst is dat ze zijn gemaakt van gerecycled dons en daarom duurzaam zijn. Daarmee draag je al slapend bij aan een betere aarde. Wat voor slaper je ook bent, onder deze dekbedden slaapt iedereen comfortabel. En ze staan ook nog eens stijlvol met een mooi dekbedovertrek. Ontdek de collectie via de link.
a shelf with some items on it and a blue light hanging from the ceiling above
DIY: maak zelf een houten wandkast voor in de wasruimte | vtwonen
Het wandkastje is gemaakt van resthout. De U-vormige bak heeft dezelfde maat als de bakken in de trolley uit de zelfde DIY en laat zich prima ophangen. Zo ga je duurzaam om met restmateriaal en creëer je meteen wat extra opbergruimte in dezelfde stijl als de kast eronder. Met een stijlvolle zeepfles, handige opbergers en een paar gouden kledinghangers creëer je een wasruimte in stijl. Ga aan de slag met de DIY via de link.
the interior of a home with wood floors and wallpaper, including an antique china cabinet
Weer verliefd op je huis: Fietje maakte van een loze wand een stijlvolle werkplek | vtwonen
Heb jij gekeken naar de laatste aflevering van dit seizoen? Stylist Fietje creëerde een paradijselijke sfeer in de vrijstaande jaren 30-woning van Jeroen, Kim en hun drie kinderen Yero, Mees en Sterre. Een loze wand kreeg een nieuwe functie door 'm te scheiden met houten latten. Zo ontstond er een kast voor accessoires en een werkplek met bureau en stoel - gehuld in naturel en geel behang. Bekijk de make-over via de link.