INTERIEUR KLEUREN

Interieur kleuren voor woonkamer, slaapkamer. Zoals trendkleuren interieur in warme kleuren, groen, blauw, grijs, roze, terracotta, geel, rood, blauw groen, blauw grijs, pastel, zwart, paars, olijfgroen, beige, wit. cognac, aubergine. Voor een landelijk, scandinavisch, industrieel, strak landelijk, modern huis.
more
1.2k Pins
 · Last updated 4h
a living room filled with lots of furniture next to a vase full of pink flowers
Weer verliefd op je huis: Liza creëerde sfeer in de woonkamer met grote meubels | vtwonen
Stylist Liza maakte een plan voor Sven en Annemarie uit Heerhugowaard. Ze gooide de indeling om en creëerde op een slimme manier meer ruimte voor het gezin. De woonkamer kreeg een flinke dosis sfeer door de royale loungebank vol kussens in naturel tinten. Een massieve beton ciré salontafel met grote vaas vol roze bloemen is het pronkstuk in de ruimte en ook de schilderijen aan de wand stelen de show. Bekijk de make-over via de link.
the kitchen is clean and ready for us to use
Weer verliefd op je huis: Liza gaf de keuken sfeer met terracotta tegels | vtwonen
Stylist Liza maakte een plan voor Sven en Annemarie uit Heerhugowaard. Ze gooide de indeling om en creëerde op een slimme manier meer ruimte voor het gezin. De houten leefkeuken kreeg een flinke dosis sfeer door de handgemaakte tegels in een terracotta tint op de achterwand. Ook de houten wandplank zorgt voor warmte en biedt plek voor flink wat accessoires, potten en vazen. Bekijk de hele make-over via de link.
a bed with pink and white pillows in a bedroom next to two pictures on the wall
Weer verliefd op je huis: Liza creëerde een warme sfeer in de slaapkamer met roze | vtwonen
Stylist Liza maakte een plan voor Sven en Annemarie uit Heerhugowaard. Ze gooide de indeling om en creëerde op een slimme manier meer ruimte voor het gezin. De slaapkamer kreeg een warme touch door een fluwelen hoofdbord in een groene tint, gecombineerd met roze beddengoed en een overvloed aan sierkussens in roze tinten. Bekijk de hele make-over via de link.
a dining room table with chairs and pictures on the wall above it, next to a couch
Weer verliefd op je huis: Liza creëerde sfeer in de eetkamer met een ronde eetbank | vtwonen
Stylist Liza maakte een plan voor Sven en Annemarie uit Heerhugowaard. Ze gooide de indeling om en creëerde op een slimme manier meer ruimte voor het gezin. In de eetkamer is het heerlijk lang natafelen aan de beton ciré tafel. Op de roze eetkamerbank is het namelijk goed vertoeven. De warte webbing-stoelen zorgen juist voor pit. Bekijk de hele make-over via de link.
a man sitting on the floor in front of a blue banister next to a stair case
Binnenkijken in een monumentaal pand uit 1735 met een gekleurde trap en kunstwerken | vtwonen
Jol en Job Rompa schuwen de kleuren rood, geel en blauw in elk geval niet. ‘Wat niet samen lijkt te gaan, combineert soms juist te gek.’ Zelfs de trap werd gehuld in een blauwe tint en aan kleur verder geen gebrek, want de wanden in de overloop hangen vol met kleurrijke schilderijen en kunstwerken. De houten visgraat vloer zorgt voor een warm contrast tegen de felle kleuren. Kijk binnen via de link.
a kitchen with blue walls and counter tops in the center, along with wooden cabinets
Binnenkijken in een monumentaal pand uit 1735 met een keuken in aqua en hout | vtwonen
Jol en Job Rompa schuwen de kleuren rood, geel en blauw in elk geval niet. ‘Wat niet samen lijkt te gaan, combineert soms juist te gek.’ De keuken krijgt een warme sfeer door de houten keuken met het granito keukenblad en de houten balken aan het plafond. De aqua-blauwe achterwand zorgt juist voor een flinke dosis pit, net als schilderijen in primaire kleuren en een heleboel glaswerk op de wandplank. Kijk binnen via de link.
a kitchen with yellow tiles and wooden beams
Binnenkijken in een monumentaal pand met knalgele tegels en houten balken in de keuken | vtwonen
Jol en Job Rompa schuwen de kleuren rood, geel en blauw in elk geval niet. ‘Wat niet samen lijkt te gaan, combineert soms juist te gek.’ In de keuken staat de gele tegelwand met een robuust fornuis centraal. Houten balken aan het plafond zorgen er voor een warme sfeer, terwijl de grijze gietvloer juist een stoer en industrieel contrast geeft. Met een paar kleurrijke borden en kunstwerken krijgt de ruimte een speelse touch. Kijk binnen via de link.
a bedroom with green walls and wooden floors
Kijk binnen in een jaren 80-huis met kleurrijke slaapkamer vol vintage details | vtwonen
Na jaren Parijs werd het voor Mélanie en Guillaume tijd om een rustigere en natuurrijkere omgeving voor te zoeken. Dit vonden ze in een jaren 80-huis in de buurt van Metz, waar een vintage en romantische woonstijl samensmelten. De slaapkamer krijgt een vintage look door een oude schoolstoel, nostalgische posters, lamp van stof, een berg aan boeken en donkere groentinten op de wanden. Kijk binnen via de link.
the dining room is decorated with wallpaper and chairs, along with an area rug
Kijk binnen in een jaren 80-huis met botanisch behang in de eetkamer | vtwonen
Na jaren Parijs werd het voor Mélanie en Guillaume tijd om een rustigere en natuurrijkere omgeving voor te zoeken. Dit vonden ze in een jaren 80-huis in de buurt van Metz, waar een vintage en romantische woonstijl samensmelten. De eetkamer krijgt een opvallende look door het botanische posterbehang. De houten balken op het plafond zorgen voor nog meer sfeer, net als een mix en match van stoelen met bloemprint aan de ronde eettafel en een groot groen vloerkleed. Binnenkijken!
there are shelves on the wall in this room with no one around them or someone else
Weer verliefd op je huis: Stylist Marianne creëerde een fijne plek voor de katten | vtwonen
Stylist Marianne trapt het nieuwe seizoen van 'Weer verliefd op je huis’ af bij Sanne, Gerlinda en hun drie tieners Anouk, Niels en Fedde in Groot-Ammers. Ze vielen voor de ligging aan het water, de ruime tuin en de bijzondere indeling. Maar die bijzondere indeling vormt ook een uitdaging. Ook aan de katten werd gedacht. Voor hun werd een waar speelparadijs gecreëerd van wandplanken in naturel tinten. Bekijk meer van de make-over via de link.
a living room filled with furniture next to a painting on the wall above a coffee table
Kijk binnen in een jaren 80-huis met een woonkamer vol vintage details | vtwonen
Na jaren Parijs werd het voor Mélanie en Guillaume tijd om een rustigere en natuurrijkere omgeving voor te zoeken. Dit vonden ze in een jaren 80-huis in de buurt van Metz, waar een vintage en romantische woonstijl samensmelten. In de woonkamer zorgen vintage details voor sfeer en warmte. De basis van houten balken krijgt pit door de moderne fauteuil, een knalrode vloerlamp, okergele gordijnen en velvet bijzettafel. Kijk binnen via de link.
a woman sitting at a table in front of a window
Kijk binnen in een grachtenpand in Leiden met een eetkamer vol bijzondere details | vtwonen
Bij Heleen en Jan Maarten val je bíjna letterlijk met de deur in huis. Vanaf de straat stap je zo de sfeervolle voorkamer in. ‘Het is geen doorsnee woning’, vertelt Heleen. ‘Daar zijn we voor gevallen. Ik houd van huizen met karakter. Of het nou een monument of nieuwbouw betreft. Extra bijzonder is de mix van stijlen in de eetkamer, waar landelijke kasten gemixt worden met een moderne tafel, klassieke marmeren vloer en romantische gordijnen. Kijk binnen via de link.
a dining room table surrounded by chairs and art hanging on the wall above it is an oval shaped light fixture
Weer verliefd op je huis: Fietje creëerde een moderne eetkamer met donkere details | vtwonen
Stylist Fietje streek neer bij Eva, Dennis en hun twee pubers. De eengezinswoning had een donkere kamer, plafonds van verschillende hoogtes en weinig opbergruimte. Fietje verdeelde de ruimte met behulp van een scheidingswand en gaf het interieur warmte met paars-roze accenten en spannende tegels. De eetkamer kreeg een moderne look door de ovalen eettafel en kuipstoelen in grijs en zwart. Een felgekleurd schilderij geeft pit. Bekijk de make-over via de link.
a kitchen with blue and white wallpaper, wooden bar stools and an island
Kijk binnen in een Scandinavisch appartement met een houten keuken en blauwe details | vtwonen
Van vocht en tocht waren Marije en Juriaan verlost, maar het ontbrak hun casco nieuwbouwwoning wel aan karakter. De oplossing? Speelse vormen, zachte materialen en knallers van kleuren. Hout staat centraal in de keuken, net als blauwe details. Van de houten keukenfronten tot de speelse lamp aan het plafond en van blauw behang aan de wand tot een fel contrast met een enkel blauw keukenfront en kobaltblauwe vazen en potten. Kijk binnen via de link.
a bedroom with a large bed and wooden floors
Kijk binnen in een jaren 30-woning waar naturellen de slaapkamer warmte geven | vtwonen
Amber en Tim, qua kluservaring zo groen als gras, zaten voor ze het wisten in een grote verbouwing. Mét een beperkt budget. Maar ach, met behulp van YouTube-video’s zou het vast wel lukken, toch? De boxspring in de slaapkamer krijgt volume door een extra dekbedovertrek, stapel kussens en grof plaid. Extra warm is het vloerkleed naast het bed, die net als de houten kruk een heleboel sfeer geeft. Kijk binnen via de link.