Vladimír Muzikář

Vladimír Muzikář

5 followers
·
31 followers
Vladimír Muzikář
More ideas from Vladimír
Ce projet atypique de l’agence LA Architures se compose de deux ensembles de 17 et 18 logements intermédiaires. Installée sur deux parcelles du Haut Montreuil, cette opération cherche à offrir un autre modèle d’habitation, un lieu pouv...

Ce projet atypique de l’agence LA Architures se compose de deux ensembles de 17 et 18 logements intermédiaires. Installée sur deux parcelles du Haut Montreuil, cette opération cherche à offrir un autre modèle d’habitation, un lieu pouv...

1/6/2015 L'Eixample Valencia, Spain    The urban plan of the L’Eixample district in Valencia, Spain is characterized by long straight streets, a strict grid pattern crossed by wide avenues, and apartments with communal courtyards. A similar layout was used for the district of the same name in Barcelona. The circular structure in the upper right is the Plaza de Toros de Valencia - the city’s largest bullfighting arena.

dailyoverview: “The urban plan of the L’Eixample district in Valencia, Spain is characterized by long straight streets, a strict grid pattern crossed by wide avenues, and apartments with communal.

In Guadalajara, Mexico, the Bio-Esfera office complex will help transform an underutilized area where a dormant Kodak manufacturing facility once stood. A central courtyard connects the complex to the surrounding urban fabric while evoking the public plazas seen throughout Guadalajara. On the buildings’ facades, precast concrete fins filter light into the interior office space and reduce solar glare and heat gain. Part of the larger Distrito La Perla Master Plan, Bio-Esfera is scheduled to…

In Guadalajara, Mexico, the Bio-Esfera office complex will help transform an underutilized area where a dormant Kodak manufacturing facility once stood. A central courtyard connects the complex to the surrounding urban fabric while evoking the public plazas seen throughout Guadalajara. On the buildings’ facades, precast concrete fins filter light into the interior office space and reduce solar glare and heat gain. Part of the larger Distrito La Perla Master Plan, Bio-Esfera is scheduled to…