alice k
Další nápady od uživatele alice
In beeld: hoe een oude schuur verbouwd werd tot een glazen vakantiehuis

In beeld: hoe een oude schuur verbouwd werd tot een glazen vakantiehuis

Joep-van-os-architectenbureau-verbouwing-renovatie-woonboerderij-sprundel-5

Joep-van-os-architectenbureau-verbouwing-renovatie-woonboerderij-sprundel-5

Architecte Sofie Ooms ontwierp voor haar zus Dorien een rustgevende thuis in het groen, waar ze zich altijd op vakantie kan voelen. Een zeer minimalistische inrichting met grote glaspartijen zodat de natuur bijna binnen in de woning zit.

Architecte Sofie Ooms ontwierp voor haar zus Dorien een rustgevende thuis in het groen, waar ze zich altijd op vakantie kan voelen. Een zeer minimalistische inrichting met grote glaspartijen zodat de natuur bijna binnen in de woning zit.

6e26ffd6df12cd8d298596c9d42c8a8d.jpg 623×998 pixels

6e26ffd6df12cd8d298596c9d42c8a8d.jpg 623×998 pixels

Sometimes, simple is better.

Sometimes, simple is better.

Love all of this!

Love all of this!

This 8,000-square-foot home is carefully integrated into the surrounding landscape, which includes more than 130 live oak trees. The bedrooms are buried into a hill and beneath a green roof of edible herbs.

This 8,000-square-foot home is carefully integrated into the surrounding landscape, which includes more than 130 live oak trees. The bedrooms are buried into a hill and beneath a green roof of edible herbs.

Eco-Friendly Home In Dominican Republic Promises Luxury In The Lap Of Nature

Eco-Friendly Home In Dominican Republic Promises Luxury In The Lap Of Nature

30 Incredible Green Roof Designs

30 Incredible Green Roof Designs

Casa JG: vivienda en ladera con cubierta verde. Proyecto de vivienda unifamiliar situado en una finca de 36 hectáreas de Brasil. Para integrarla en el paisaje, se ha dispuesto una gran azotea ajardinada, creando un puente con vigas vierendeel hacia la ladera. Planos de planta y sección. De MPGArquitetura. #Arquitectura, #Sostenibilidad

Casa JG: vivienda en ladera con cubierta verde. Proyecto de vivienda unifamiliar situado en una finca de 36 hectáreas de Brasil. Para integrarla en el paisaje, se ha dispuesto una gran azotea ajardinada, creando un puente con vigas vierendeel hacia la ladera. Planos de planta y sección. De MPGArquitetura. #Arquitectura, #Sostenibilidad