Pinterest • Celosvětový katalog nápadů

T-shirt Daryl Dixon Dit rechte model T-shirt voor mannen is gemaakt van voorgekrompen ringgesponnen katoen en heeft een opdruk met de tekst: “Keep Calm and Call Daryl Dixon”, de centrale figuur in de TV-serie THE WALKING DEAD. De hoge kwaliteit en goede verwerking zijn zichtbaar in de dubbele naden aan de mouwen en de zoom en de tweevoudig gelegde kraag in 1X1 ripp.

pin 1

T-shirt Pulp Wars Dit rechte model T-shirt voor mannen is gemaakt van voorgekrompen ringgesponnen katoen met een opdruk van Vincent Vega en Jules Winfield. De personages uit de film Pulp Fiction in hun typische houding met helmen uit Star Wars. “. De hoge kwaliteit en goede verwerking zijn zichtbaar in de dubbele naden aan de mouwen en de zoom en de tweevoudig gelegde kraag in 1X1 ripp.

pin 1

T-shirt Eye of the Tiger Dit rechte model T-shirt voor mannen is gemaakt van voorgekrompen ringgesponnen katoen en heeft een opdruk van Rocky Balboa’s Eye of the Tiger. De hoge kwaliteit en goede verwerking zijn zichtbaar in de dubbele naden aan de mouwen en de zoom en de tweevoudig gelegde kraag in 1X1 ripp.

pin 1

T-shirt TARDIS Dit rechte model T-shirt voor mannen is gemaakt van voorgekrompen ringgesponnen katoen en heeft opdruk van de TARDIS. TARDIS is een tijdmachine en ruimteschip uit de Britse sci-fi serie Doctor Who. En is een afkorting voor Time And Relative Dimension In Space. De hoge kwaliteit en goede verwerking zijn zichtbaar in de dubbele naden aan de mouwen en de zoom en de tweevoudig gelegde kraag in 1X1 ripp.

pin 1

T-shirt Zombies were People Too Dit rechte model T-shirt voor mannen is gemaakt van voorgekrompen ringgesponnen katoen en heeft een opdruk met de tekst: “Zombies were People Too”. De hoge kwaliteit en goede verwerking zijn zichtbaar in de dubbele naden aan de mouwen en de zoom en de tweevoudig gelegde kraag in 1X1 ripp.

T-shirt BaZINGa Dit rechte model T-shirt voor mannen is gemaakt van voorgekrompen ringgesponnen katoen en heeft de opdruk ‘BaZINGa’. Bekend geworden van de TV-serie ‘Big Bang Theory’. De hoge kwaliteit en goede verwerking zijn zichtbaar in de dubbele naden aan de mouwen en de zoom en de tweevoudig gelegde kraag in 1X1 ripp.

T-shirt Direwolf Dit rechte model T-shirt voor mannen is gemaakt van voorgekrompen ringgesponnen katoen en heeft een opdruk van een Direwolf. Het teken van het geslacht ‘Stark’. Bekend van de HBO TV serie ‘Games of Thrones’. met de tekst: “I don’t give a F*ck”. De hoge kwaliteit en goede verwerking zijn zichtbaar in de dubbele naden aan de mouwen en de zoom en de tweevoudig gelegde kraag in 1X1 ripp.

T-shirt Winterfell Whiskey Dit rechte model T-shirt voor mannen is gemaakt van voorgekrompen ringgesponnen katoen en heeft een opdruk van het Jack Daniels Whiskey etiket met ingrediënten uit de HBO TV serie ‘Games of Thrones’. De hoge kwaliteit en goede verwerking zijn zichtbaar in de dubbele naden aan de mouwen en de zoom en de tweevoudig gelegde kraag in 1X1 ripp.

T-shirt Fuck Zombies vs Necrophiliac Dit rechte model T-shirt voor mannen is gemaakt van voorgekrompen ringgesponnen katoen en heeft een vooropdruk van Zombies en een achteropdruk van een Necrophiliac. De hoge kwaliteit en goede verwerking zijn zichtbaar in de dubbele naden aan de mouwen en de zoom en de tweevoudig gelegde kraag in 1X1 ripp.

T-shirt Zombie Evolution Dit rechte model T-shirt voor mannen is gemaakt van voorgekrompen ringgesponnen katoen en heeft een opdruk van de evolutie theorie van aap tot zombie. De hoge kwaliteit en goede verwerking zijn zichtbaar in de dubbele naden aan de mouwen en de zoom en de tweevoudig gelegde kraag in 1X1 ripp.