Pinterest • Celosvětový katalog nápadů

Îngrijirea pielii

O varietate de cosmetice pentru îngrijirea tenului și a corpului. Ai de unde alege!
33 Piny36 fanoušků

Produsele farmaceutice de îngrijire Sesderma au câștigat, datorită efectelor sale extraordinare, numeroase premii prestigioase. Cunoaște și tu efectele sale benefice!

Îngrijire de lux cu produsele Estee Lauder.

A avea pielea perfectă este o dorință care poate deveni realitate Împlinește-i cuiva drag această dorință cu produsele brandului franțuzesc Embryolisse, care într-adevăr pot face minuni. Acestea hidratează perfect pielea, regenerându-i textura așa încât să se mențină moale și netedă.

Cosmeticele Elemis înseamnă: natură + știință + aromaterapie.

Cosmetice Diet Esthetic.

3 pași pentru o piele perfectă: curățare, exfoliere, hidratare. Clinique a creat pentru toate tipurile de ten o gamă de produse ce acționează în 3 pași.

Cosmeticele Bioderma au o soluție pentru orice problemă a pielii.

Cosmeticele Apivita conțin 85% până la 100% ingrediente naturale, cum ar fi extracte din plante grecești și uleiuri organice certificate. Asta e ceea ce face ca produsele lor să fie minunat de eficiente, hidratând și protejând, prevenind și acționând chiar ca antistres.

Vinul este unul dintre cei mai buni antioxidanți și joacă un rol important în îmbunătățirea sănătății pielii 🍸 Încearcă MASCA HIDRATANTĂ CU VIN de la brandul sud-coreean Holika Holika