Spring tree

New Post has been published on www. “Bird craft idea for kids This page has a lot of free Bird craft idea for kids,parents and preschool.

КРОКУСЫ и АНЕМОНЫ - Подвеска-Рамочка, Открытка-Мобиле

КРОКУСЫ и АНЕМОНЫ - Подвеска-Рамочка, Открытка-Мобиле

:ПОДСНЕЖНИКИ, ЭРАНТИСЫ - Подвеска-рамочка

:ПОДСНЕЖНИКИ, ЭРАНТИСЫ - Подвеска-рамочка

Открытки на 8 марта маме

Открытки на 8 марта маме

Color Patterns, Pinterest, Jars, Goma Eva, Creative, Handicrafts, La Fée, Photos De, Manual Labor

Jaana-Maija Hiltunen / Fb Alakoulun aarreaitta    Nelosten kevätkoivikot. Niin oli kolmosten tekemät hienot meidän ruokalassa, että oli pakko teettää omillakin. Maalarinteipillä rungot. Tausta tuputettiin päälle pullovärillä. Kun kuivahti  irrotettiin teipit ja piirrettiin oksat. Rungon kuviot mustaan pulloväriin kastetun muovikortin reunalla pyyhkäisten. Linnunpönttö puolikkaasta wc-paperirullasta. Lopuksi omia lisäjuttuja piirtämällä.

Jaana-Maija Hiltunen / Fb Alakoulun aarreaitta Nelosten kevätkoivikot. Niin oli kolmosten tekemät hienot meidän ruokalassa, että oli pakko teettää omillakin. Maalarinteipillä rungot. Tausta tuputettiin päälle pullovärillä. Kun kuivahti irrotettiin teipit ja piirrettiin oksat. Rungon kuviot mustaan pulloväriin kastetun muovikortin reunalla pyyhkäisten. Linnunpönttö puolikkaasta wc-paperirullasta. Lopuksi omia lisäjuttuja piirtämällä.

Pinterest
Search