Givenchy - solglasögon

Collection by Lentiamo.se

9 
Pins
 • 
6 
Followers
Lentiamo.se
. Givenchy, Sunglasses, Fashion, Brown, Moda, Fashion Styles, Fasion, Shades, Wayfarer Sunglasses
ModaFashion StylesWayfarer Sunglasses

Givenchy GV 7117/S J5G HA 99 | Lentiamo

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med enoriginal touch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärketGivenchy är perfektion och originalitet. Givenchy, Pilot, Sunglasses, Design, Fashion, Chic, Eye Glasses, Moda, Fashion Styles
ChicModaFashion Styles

Givenchy GV 7112/S 010/GB 59 | Lentiamo

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med en original touch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärket Givenchy är perfektion och originalitet. Dessa kvinnors solglasögon har grå metallramar med gråtonade linser Det högkvalitativa materialet garanterar hög uthållighet, fasthet och maximal funktionalitet. De ger 100% UV-skydd mot solljus och kommer med etui och rengöringsduk.

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med originaltouch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärket Givenchy ärperfektion och originalitet. Givenchy, Plastic, Sunglasses, Design, Chic, Eye Glasses, Shades, Wayfarer Sunglasses
PlasticChicWayfarer Sunglasses

Givenchy GV 7107/S LHF/9K 56 | Lentiamo

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med original touch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärket Givenchy är perfektion och originalitet. Dessa kvinnors solglasögon har rosa plastramar med gröntonade linser Det högkvalitativa materialet garanterar hög uthållighet, fasthet och maximal funktionalitet. De ger 100% UV-skydd mot solljus och kommer med etui och rengöringsduk.

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med enoriginal touch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärketGivenchy är perfektion och originalitet. Givenchy, Pilot, Sunglasses, Design, Style, Chic, Swag, Pilots, Shades
ChicSwag

Givenchy GV 7075/S J5G/90 62 | Lentiamo

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med en original touch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärket Givenchy är perfektion och originalitet. Dessa herrs solglasögon har guldmetallramar med gråtonade linser Det högkvalitativa materialet garanterar hög uthållighet, fasthet och maximal funktionalitet. De ger 100% UV-skydd mot solljus och kommer med etui och rengöringsduk.

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med originaltouch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärket Givenchy ärperfektion och originalitet. Givenchy, Sunglasses, Design, Chic, Eye Glasses, Shades, Wayfarer Sunglasses
ChicWayfarer Sunglasses

Givenchy GV 7048/S EYR/3X 62 | Lentiamo

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med original touch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärket Givenchy är perfektion och originalitet. Dessa kvinnors solglasögon har guld- och rosa metallramar med rosa tonade linser Det högkvalitativa materialet garanterar hög uthållighet, fasthet och maximal funktionalitet. De ger 100% UV-skydd mot solljus och kommer med etui och rengöringsduk.

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med originaltouch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärket Givenchy ärperfektion och originalitet. Metallica, Givenchy, Sunglasses, Design, Chic, Eye Glasses, Shades, Wayfarer Sunglasses
MetallicaChicWayfarer Sunglasses

Givenchy GV 7030/S J10/CC 58 | Lentiamo

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med original touch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärket Givenchy är perfektion och originalitet. Dessa kvinnors solglasögon har guldmetallramar med bruntonade linser Det högkvalitativa materialet garanterar hög uthållighet, fasthet och maximal funktionalitet. De ger 100% UV-skydd mot solljus och kommer med etui och rengöringsduk.

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med originaltouch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärket Givenchy ärperfektion och originalitet.

Givenchy GV 7002/N/S 08A/FQ 58 | Lentiamo

Givenchy solglasögon har fransk elegans och sofistikerad stil, med originaltouch av provokation. Huvuddragen hos det populära varumärket Givenchy ärperfektion och originalitet.

  Givenchy, Vintage, Style, Fashion, Scale Model, Swag, Moda, Fashion Styles, Fasion
VintageSwagModaFashion Styles

Solglasögon - Givenchy | Lentiamo

Solglasögon är ett skyddande måste i vardagen och även som en accessoar. Vi erbjuder originella modeller från världskända märken.

  Givenchy, Scale Model

Solglasögon - Givenchy | Lentiamo

Solglasögon är ett skyddande måste i vardagen och även som en accessoar. Vi erbjuder originella modeller från världskända märken.