Lenka Šandrová

Lenka Šandrová

18 followers
·
23 followers
Lenka Šandrová
More ideas from Lenka

Yellow, Handmade Crafts, Tejidos

Knitting Needles, Knitting Patterns, Crochet Clothes, Yarns, Tejidos, Dots, Knitting Stitches, Knit Patterns, Crochet Dresses, Loom Knitting Patterns, Knitting Stitch Patterns

Telpatroon hartendeken hartjesdeken babydeken. Voor een dekentje van 8 hartjes moet je 143 lossen opzetten. 1e toer beginnen met 3 lossen voor het eerste stokje, dus in totaal 146 lossen. Daarna in de 4e losse vanaf de naald een hele toer met stokjes haken. Elke nieuwe toer begint met 3 stokjes en dan een hokje en eindigt met een hokje en 3 stokjes.   De zwarte blokjes zijn de open hokjes: 1 stokje, 1 losse en 1 stokje.

Telpatroon hartendeken hartjesdeken babydeken. Voor een dekentje van 8 hartjes moet je 143 lossen opzetten. 1e toer beginnen met 3 lossen voor het eerste stokje, dus in totaal 146 lossen. Daarna in de 4e losse vanaf de naald een hele toer met stokjes haken. Elke nieuwe toer begint met 3 stokjes en dan een hokje en eindigt met een hokje en 3 stokjes. De zwarte blokjes zijn de open hokjes: 1 stokje, 1 losse en 1 stokje.

Комплект для новорожденного

Комплект для новорожденного

Capota y merceditas

Capota y merceditas