Jiri Kryglik
Další nápady od uživatele Jiri
Nursery and Primary School in Saint-Denis,Courtesy of Paul Le Quernec

Nursery and Primary School in Saint-Denis,Courtesy of Paul Le Quernec

This would be the coolest classroom reading corner ever!  They're called "Livingstones" plush stone looking things you can use as furniture ^_^

This would be the coolest classroom reading corner ever! They're called "Livingstones" plush stone looking things you can use as furniture ^_^

LEARNING SPACE - Love the movable walls and furniture to create the space we need based on the people attending.

LEARNING SPACE - Love the movable walls and furniture to create the space we need based on the people attending.

Learn for Life features architecture and interiors designed to promote progressive educational models. From an elementary school in Spain to a German mobile library to a South Korean women's university, the use of space, materials, color and light is endlessly inspiring for institutional and domestic design.    • Find It: Learn for Life published by Gestalten

Learn for Life features architecture and interiors designed to promote progressive educational models. From an elementary school in Spain to a German mobile library to a South Korean women's university, the use of space, materials, color and light is endlessly inspiring for institutional and domestic design. • Find It: Learn for Life published by Gestalten

symbiosis designs - iaa

symbiosis designs - iaa

This imaginative kids indoor playground area in Korea was designed by Shin Architects and spreads over 3 levels and 300sqm. Dongcheon Dong j One Playscape by Shin Architects | Yellowtrace

This imaginative kids indoor playground area in Korea was designed by Shin Architects and spreads over 3 levels and 300sqm. Dongcheon Dong j One Playscape by Shin Architects | Yellowtrace

Pine Community School – Riddel Architecture

Pine Community School – Riddel Architecture

This kindergarten in Slovenia, designed by Jure Kotnik Architecture, has a staircase where they put a number on each stair, as a subtle way to encourage self-learning. Because kids have little legs, they pay attention to each stair they climb, and by placing the numbers on each stair, it gets them counting in their heads or even out loud.

This kindergarten in Slovenia, designed by Jure Kotnik Architecture, has a staircase where they put a number on each stair, as a subtle way to encourage self-learning. Because kids have little legs, they pay attention to each stair they climb, and by placing the numbers on each stair, it gets them counting in their heads or even out loud.

Speelplaatsmeubel: duurzame inrichting basisschool speelplaatsen

Speelplaatsmeubel: duurzame inrichting basisschool speelplaatsen

Primary #School Design, London, #Colorful, #Interior

Primary #School Design, London, #Colorful, #Interior