For this tiny house in the forest of Brecht, Belgium, a little extra square footage comes in the form of a glassed-in addition with a stellar view.

By opening up the side of an A-frame hut and adding on a glassed-in addition, architecture firm dmvA brought sunlight into a house outside Antwerp, Belgium. Photo by Frederik Vercruysse. Photo by: Frederik Vercruysse

log storage

Read also on Offsomedesign Storage ideas 10 ideas for staircase’s storage Ideas for wine storage Madra Log Basket for firewood

LIMA DUVA Resort - Picture gallery

Image 30 of 46 from gallery of Lima Duva Resort / IDIN Architects. Photograph by Spaceshift Studio

LIMA DUVA Resort - Picture gallery

Image 13 of 46 from gallery of Lima Duva Resort / IDIN Architects. Photograph by Spaceshift Studio

LIMA DUVA Resort - Picture gallery

Gallery - Lima Duva Resort / IDIN Architects - Architect try to honour nature with holes for trees on the facade

Pinterest
Search