Pinterest • Celosvětový katalog nápadů

JUNONA Kids _2013

Collection Fall/Winter 2013/2014
21 Piny16 fanoušků

Тази страхотна рокля с красив, флорален мотив ще бъде истинско бижу в гардероба на вашето дете. Роклята е изработена от висококачествена материя с интересен дизайн.

1
1

Колекция Есен/Зима 13/2014 e с нов незабравим дизайн и високо качество, където от първостепенно значение са удобството и комфортът, както и безопасността на материите и материалите, от които е изработена.

1
1

Този страхотен детски комплект ще бъде истинско бижу в гардероба на вашето дете. Изработен от висококачествена материя, удобен, с интересен дизайн той ще осигури стилна и актуална визия на вашето дете.

1
1

Тази страхотна блуза от плетиво ще бъде истинско бижу в гардероба на вашето дете. Всяко момиченце ще успее да разчупи стила си и да възхити всички около себе си.Полата е изработена от висококачествена материя с интересен дизайн с уникален принт създаден от JUNONA Kids специално за Вашето дете.

1

Стилно дизайнерско яке, което ще осигури неповторима визия на вашето дете и ще бъде добро решение за хладните дни. Това яке ще заеме достойно място във всеки един гардероб на всяко едно момиченце.

Това страхотно детско палто ще бъде добро решение за студените зимни дни и ще осигури неповторимата визия на вашето дете.

1

Тази страхотна рокля с красив, флорален мотив ще бъде истинско бижу в гардероба на вашето дете.

Тhe New kids street style -Junona Shoes! Ме, myself and my ....shoes! Ново! Едно страхотно ново предложение! Детски обувки Junona! Купи сега > http://junonastore.com/bg/detski-obuvki-1167.html Налични размери 26-31 номер.

Тhe New kids street style -Junona Shoes! Ме, myself and my ....shoes! Ново! Едно страхотно ново предложение! Детски обувки Junona! Купи сега > http://junonastore.com/bg/kids/accessories-kids/shoes/detski-obuvki.html Налични размери 26-31 номер.

Our new autumn offer! Beautiful child tunic.

1