Jan Stejskal disign

disign
15 Piny0 fanoušků
K jídelnímu stolu lze přistavět až deset židlí. Výrazná výmalba na části stěn

K jídelnímu stolu lze přistavět až deset židlí. Výrazná výmalba na části stěn

deska za postelí + lampy

deska za postelí + lampy

deska za postelí + lampy

deska za postelí + lampy

.
jídelna

jídelna

Bathroom

Bathroom

.
.
Důstojným protipólem ke stěně zahlcené nejrůznějšími věcmi je hladká plocha stěny obložená panely tmavého přírodního kamene.

Důstojným protipólem ke stěně zahlcené nejrůznějšími věcmi je hladká plocha stěny obložená panely tmavého přírodního kamene.

Living room

Living room


Další nápady
Kuchyně z masivního dřeva využívá prostor do posledního milimetru.

Kuchyně z masivního dřeva využívá prostor do posledního milimetru.

Turkish design firm Ofist fashioned this fabulous bachelor-pad penthouse with cool that can't be denied, and nothing to hide! Measuring just shy of 2,000 sq. ft., this sprawling loft...

Modern Istanbul Bachelor Pad with Open Interior by Ofist

Turkish design firm Ofist fashioned this fabulous bachelor-pad penthouse with cool that can't be denied, and nothing to hide! Measuring just shy of 2,000 sq. ft., this sprawling loft...

Kontrastní kompozici změkčují přírodní odstíny kamenných podlah a nábytku, který si vybírali majitelé sami. Rádi se také obklopují uměním.

Kontrastní kompozici změkčují přírodní odstíny kamenných podlah a nábytku, který si vybírali majitelé sami. Rádi se také obklopují uměním.

Lustr do haly - místo stropnic

Lustr do haly - místo stropnic

Díky orientaci na jih a jihovýchod a promyšlenému prostorovému uspořádání, kdy prosklené místnosti sahají až do vnitřní, chladnější části dispozice, se interiér nepřehřívá. Zdroj: www.dumabyt.cz

Díky orientaci na jih a jihovýchod a promyšlenému prostorovému uspořádání, kdy prosklené místnosti sahají až do vnitřní, chladnější části dispozice, se interiér nepřehřívá. Zdroj: www.dumabyt.cz

Nature, Nurture: A House by UNStudio Embraces the Dutch Landscape | Projects | Interior Design

Nature, Nurture: A House by UNStudio Embraces the Dutch Landscape | Projects | Interior Design

Dům se vějířovitě rozpíná od východu směrem k jihu. Architektonický výraz udávají velké prosklené plochy a zvýrazněný konstrukční systém – příčné nosné stěny vystupují z domu do exteriéru. Zdroj: www.dumabyt.cz

Dům se vějířovitě rozpíná od východu směrem k jihu. Architektonický výraz udávají velké prosklené plochy a zvýrazněný konstrukční systém – příčné nosné stěny vystupují z domu do exteriéru. Zdroj: www.dumabyt.cz

Haus am Weinberg by UNStudio

Haus am Weinberg by UNStudio

.
shelves

shelves

Pinterest
Hledat