Jakub Ruzicka
Další nápady od uživatele Jakub
On the opposite side of the veneer wall, a coat closet helps act as a space divider, while defining the entryway. Frequent collaborators, MWAI describes their relationship with INTERIOR-iD as “more fun than work." The architecture team treated the home’s custom pieces as “building blocks” to help define and partition space, while serving critical and specific functions.

On the opposite side of the veneer wall, a coat closet helps act as a space divider, while defining the entryway. Frequent collaborators, MWAI describes their relationship with INTERIOR-iD as “more fun than work." The architecture team treated the home’s custom pieces as “building blocks” to help define and partition space, while serving critical and specific functions.

Tsutsui continued the Oregon pine from the floor to the steel-reinforced cantilevered staircase, which appears to float above the floor.

Tsutsui continued the Oregon pine from the floor to the steel-reinforced cantilevered staircase, which appears to float above the floor.

#FamiliarCabin #cabin #minimal #interior #retreat #wood #glass #entryway #architecture #modern #modernarchitecture #CityDeskStudio

#FamiliarCabin #cabin #minimal #interior #retreat #wood #glass #entryway #architecture #modern #modernarchitecture #CityDeskStudio

Website'http%3A%2F%2Fwww.msichicago.org%2F' snapped on Page2images!

Website'http%3A%2F%2Fwww.msichicago.org%2F' snapped on Page2images!

Formerly Home to an Artist and Knitwear Designer, a Commercial Space-Turned-Dwelling Hits the Market - Dwell

Formerly Home to an Artist and Knitwear Designer, a Commercial Space-Turned-Dwelling Hits the Market - Dwell

Once you enter, a hallway leads you into a reception/living area with polished-concrete floors and paneled walls that are partly lined with iroko wood. A double-height section lets in slices of light from the galleried garden room above.

Once you enter, a hallway leads you into a reception/living area with polished-concrete floors and paneled walls that are partly lined with iroko wood. A double-height section lets in slices of light from the galleried garden room above.

One of the additions that took place during Brinkworth’s second phase of extensions, is the glazed garden room, which sits half a level below the first floor. Handcrafted wooden steps lead you to a terraced garden.

One of the additions that took place during Brinkworth’s second phase of extensions, is the glazed garden room, which sits half a level below the first floor. Handcrafted wooden steps lead you to a terraced garden.

Contemporary timber clad house on the west coast of Scotland | Design Hunter

Contemporary timber clad house on the west coast of Scotland | Design Hunter

High clerestory windows provide light over the indoor kitchen, with its Gaboon ply cabinets and joinery designed by the architects.  Given the lack of a central power system on the island, Herbst Architects designed the kitchen on the premise that less is more, deliberately keeping appliances to a bare minimum. The fridge and oven run on gas, and a solar energy system supplies limited lighting.

High clerestory windows provide light over the indoor kitchen, with its Gaboon ply cabinets and joinery designed by the architects. Given the lack of a central power system on the island, Herbst Architects designed the kitchen on the premise that less is more, deliberately keeping appliances to a bare minimum. The fridge and oven run on gas, and a solar energy system supplies limited lighting.

A skylight illuminates the neutral master bathroom, letting bathers contemplate the clouds. The faucets and tub are by Brizo, and the sinks are SlabHaus.

A skylight illuminates the neutral master bathroom, letting bathers contemplate the clouds. The faucets and tub are by Brizo, and the sinks are SlabHaus.