Interiéry_byty

9 Piny0 fanoušků
Kuchyňský ostrůvek navazuje z jedné strany na koupelnu a z druhé strany na jídelní a obývací část, v duchu logické funkční posloupnosti.
Z původního vybavení zůstala zachována i původní samostatně stojící litinová oválná vana, která se po zrestaurování stala výrazným solitérem koupelny.
Byt ve vietnamské Hanoji navrhlo architektonické studio Landmak.
Byt Holešovice, Pavel Nový, Vít Svoboda 2013,Wall painting: Alexey Klyuykov, Vít Svoboda, Foto: Peter Fabo
archiweb.cz - Byt Holešovice II
Byt na sídlišti Červený vrch má 75 metrů čtverečních.
Na fotografiích pózují skuteční obyvatelé bytu - mladí manželé s dcerkou a prarodiče.
Na míru vyrobený masivní dubový stůl doplňují subtilní designové židle v oblíbené šedé. Stěny zdobí obrazy, nad jídelním stolem geometrické ...
Obývací pokoj je zařízen v neutrálních barvách. Pohodlná tmavě šedá pohovka je doplněna zajímavým designovým křeslem. Bílá asymetrická kniho...
Pinterest
Hledat