Old meets new in Steven Holl's NYU project, as the somewhat biomorphic banister penetrations reinterpret, and draw attention to, the pronounced irregularities in the adjacent brick wall.

pin 160
heart 19

a f a s i a: Steven Holl

pin 128
heart 23

AD Classics: Chapel of St. Ignatius / Steven Holl Architects section + plan – ArchDaily

pin 190
heart 24

Steven Holl; Museum of Contemporary Art Kiasma, Helsinki, 1998

pin 123
heart 15

(the window and skylight are fab, the strand board floor less so, but that is what beautiful rugs are for) T Space, NY - Steven Holl Architects. Photo © Susan Wides

pin 439
heart 56
speech 1

Light comes from skylights, cut to achieve 25 foot candles of natural light on the walls, eliminate the need for electricity.

pin 457
heart 59
speech 2

HUNTERS POINT COMMUNITY LIBRARY

pin 43
heart 6

Chapel of St. Ignatius - Steven Holl - Seattle University by ScottLarsen, via Flickr

pin 69
heart 10

Flashback: Sarphatistraat Offices / Steven Holl Architects http://officerenovationworkindelhi.wordpress.com/ http://www.arkinteriordesigners.com

pin 21
heart 1

Steven Holl Architects · T Space. Dutchess County New York

pin 60
heart 5
Pinterest • Celosvětový katalog nápadů
Search