Pinterest • Celosvětový katalog nápadů
od Etsy

Small porcelain ball with lace

ceramic lights by lightfixture tamar #lighting

84
12

Cat and people paintings. Jim Daly - Early Risers.

24
4

I love bubbles. How the iridescent colors swirl around in mid air is a simple, beautiful pleasure. It's so fun to wash dishes with my younger brother and blow gigantic bubbles with our hands.

19
3

Nyáron korán világosodik, hamarabb kikelünk az ágyból, és a hajnal kellemes hűvösében szívesen reggelizünk a teraszon. Ilyenkor egy könnyed reggeli jól indítja a napunkat. Romantikus bútorokkal, a kertből vágott virágokkal, rózsaszín takarókkal, némi hangulatos gyertyával a legfinomabb kávé is még selymesebb lesz. Ha még hozzá friss meleg ropogós croassaint is sütünk, akkor máris úgy érezhetjük magunkat minden reggel, mintha a francia riviérán nyaralnánk.

2

Big, beautiful spiral galaxy NGC 7331 is often touted as an analog to our own Milky Way. About 50 million light-years distant in the northern constellation Pegasus, NGC 7331 was recognized early on as a spiral nebula.

7
3

Ezekkel az egyszerű ételekkel már korán reggel sokat tehetsz azét, hogy sikeres legyen a fogyókúrád. Ha így indul a napod, sokkal gyorsabban...

Monsieur ibrahim és a Korán virágai 2003 HUN [720p HD] [Teljes film] - YouTube

Előfordul, hogy rohannunk kell a buszhoz és nincs időnk még a reggeli kávénkra se, – az étkezés pedig egyenesen álom marad. Van megoldás! Ha nem vagyunk a korán kelés bajnokai, de szeretnénk valami finomat reggelizni akkor készítsünk muffionokat.