Pinterest • Celosvětový katalog nápadů

Winterdecoratie is niet alleen voor binnenshuis... Want deze9 winter decoratie ideetjes voor in de tuin zijn super gaaf! - Zelfmaak ideetjes

121
7

Impressionen Christmas 2015 2-01 | Blogged at Torie Jayne.co… | Flickr

78
1

Een echte kerstsfeer creëren op je ijsje na het kerstdiner? Dat kan heel makkelijk door deze stroopwafel sterretjes uit te steken en er bij te serveren. Leuk en lekker!

53

Een piepschuimen halve bol bekleden we met mos en wintergroen. We decoreren de bal en hangen er linten met kerstballen aan. We plaatsen de bol op een hoge glazen vaas die we ook decoreren met kerstdecoratie en kerstverlichting. More

61
2

Geen zin om lang te knutselen in de drukke decembermaand? Neem 2 glazen potten, vul dit met dennengroen en nepsneeuw. Plaats een waxinelichtje in het midden en doe een leuk lintje met wat groen en 2 dennenappels om de pot!

79
3

Mooi met maar 3 bloemen, niet alleen voor kerst, waar deze reuzen vaak voor gebruikt worden.

21

Simpel, leuk en lekker borrelhapje voor kinderen met de kerst, dit schattige en gezonde kerstboompje! Recept op http://dekinderkookshop.nl/recepten-voor-kinderen/kerstboom-borrelhapjes/ Easy and fun christmas snack for kids! Fun recipe to make your own christmas tree. Healthy christmas snack for kids.

2k
95
od Good Morning Quote

52 Inspirational Christmas Quotes with Beautiful Images

With all the craziness that comes with the Christmas season, try to take a step…

53
4

Op deze eenvoudige manier heb je snel de kerstsfeer in huis.

383
33

Niet moeilijk doen... kaarsen - Blog - ShowHome.nl

42
3