Pinterest • Celosvětový katalog nápadů

Simpel, leuk en lekker borrelhapje voor kinderen met de kerst, dit schattige en gezonde kerstboompje! Recept op http://dekinderkookshop.nl/recepten-voor-kinderen/kerstboom-borrelhapjes/ Easy and fun christmas snack for kids! Fun recipe to make your own christmas tree. Healthy christmas snack for kids.

4.1k
195

Christmas Tree Napkins: Turn a green napkin into a lovely Christmas craft with this linen-folding how-to.

9.4k
745

Dit hapje met zalm en dille is heel eenvoudig en snel te maken, maar toch heerlijk verrassend en origineel. En de zeekraal zorgt voor een krokante toets.

608
15

Een echte kerstsfeer creëren op je ijsje na het kerstdiner? Dat kan heel makkelijk door deze stroopwafel sterretjes uit te steken en er bij te serveren. Leuk en lekker!

168
6
od Feed Inspiration

30 Awesome Christmas Window Décor Ideas

Deco de fenêtre avec marqueur posca

311
13

Stolpen zijn heel geschikt om een kersttafereeltje in te maken. Een stolp staat heel decoratief met kerst, wat je er onder zet wordt opeens heel bijzonder.

268
10

It's all about concept here - shifting an image with defined area. Hmmm. Peeking Rudolph Squares Rubber Stamp

194
13

Kijk wat ik gevonden heb op Freubelweb.nl: een leuk idee van One Little Project om deze leuke kerstboompjes te maken samen met de kinderen https://www.freubelweb.nl/freubel-zelf/zelf-maken-met-ijslollystokjes-kerstboompjes/

2.8k
72