Byt ze třicátých let proměnili v soudobý prostor pro bydlení. Netradiční prostorové řešení kontrastuje s klidným a střídmým materiálovým řešením. Návrh vytvořilo barcelonské studio EO arquitectura.  Autor: EO arquitectura I Adrian Elizalde + Clara Ocaña Studie: 2015 Realizace: 2015 Plocha: 65 m2 Místo: Barcelona I Španělsko  Zdi malých a temných pokojů byly zbourány a, zde se skrývá pointa, žádné nové nepřibyly. Byt je jedním velkým prostorem složeným ze tří zón. Ty jsou definovány, avšak…

Byt ze třicátých let proměnili v soudobý prostor pro bydlení. Netradiční prostorové řešení kontrastuje s klidným a střídmým materiálovým řešením. Návrh vytvořilo barcelonské studio EO arquitectura. Autor: EO arquitectura I Adrian Elizalde + Clara Ocaña Studie: 2015 Realizace: 2015 Plocha: 65 m2 Místo: Barcelona I Španělsko Zdi malých a temných pokojů byly zbourány a, zde se skrývá pointa, žádné nové nepřibyly. Byt je jedním velkým prostorem složeným ze tří zón. Ty jsou definovány, avšak…

Edi je stůl, který je úsporně malý i překvapivě velký zároveň, a tak padne jako ulitý jak do malých jídelen či kuchyní, tak i do větších obývacích pokojů. Jeho tvary trochu vypadají jako vystřižené z papíru, ale vše je vyrobeno z kvalitní březové překližky napuštěné olejem. Radis je zkrátka design, který je plný překvapení, promyšlenosti i hravosti.

Edi je stůl, který je úsporně malý i překvapivě velký zároveň, a tak padne jako ulitý jak do malých jídelen či kuchyní, tak i do větších obývacích pokojů. Jeho tvary trochu vypadají jako vystřižené z papíru, ale vše je vyrobeno z kvalitní březové překližky napuštěné olejem. Radis je zkrátka design, který je plný překvapení, promyšlenosti i hravosti.

„Dům byl jako králičí nora: plný dlouhých a úzkých chodeb, malých a nesmyslně rozdělených tmavých pokojů, vzpomíná architekt Gregory Phillips.

„Dům byl jako králičí nora: plný dlouhých a úzkých chodeb, malých a nesmyslně rozdělených tmavých pokojů, vzpomíná architekt Gregory Phillips.

Byt ze třicátých let proměnili v soudobý prostor pro bydlení. Netradiční prostorové řešení kontrastuje s klidným a střídmým materiálovým řešením. Návrh vytvořilo barcelonské studio EO arquitectura.  Autor: EO arquitectura I Adrian Elizalde + Clara Ocaña Studie: 2015 Realizace: 2015 Plocha: 65 m2 Místo: Barcelona I Španělsko  Zdi malých a temných pokojů byly zbourány a, zde se skrývá pointa, žádné nové nepřibyly. Byt je jedním velkým prostorem složeným ze tří zón. Ty jsou definovány, avšak…

Byt ze třicátých let proměnili v soudobý prostor pro bydlení. Netradiční prostorové řešení kontrastuje s klidným a střídmým materiálovým řešením. Návrh vytvořilo barcelonské studio EO arquitectura. Autor: EO arquitectura I Adrian Elizalde + Clara Ocaña Studie: 2015 Realizace: 2015 Plocha: 65 m2 Místo: Barcelona I Španělsko Zdi malých a temných pokojů byly zbourány a, zde se skrývá pointa, žádné nové nepřibyly. Byt je jedním velkým prostorem složeným ze tří zón. Ty jsou definovány, avšak…

Byt ze třicátých let proměnili v soudobý prostor pro bydlení. Netradiční prostorové řešení kontrastuje s klidným a střídmým materiálovým řešením. Návrh vytvořilo barcelonské studio EO arquitectura.  Autor: EO arquitectura I Adrian Elizalde + Clara Ocaña Studie: 2015 Realizace: 2015 Plocha: 65 m2 Místo: Barcelona I Španělsko  Zdi malých a temných pokojů byly zbourány a, zde se skrývá pointa, žádné nové nepřibyly. Byt je jedním velkým prostorem složeným ze tří zón. Ty jsou definovány, avšak…

Byt ze třicátých let proměnili v soudobý prostor pro bydlení. Netradiční prostorové řešení kontrastuje s klidným a střídmým materiálovým řešením. Návrh vytvořilo barcelonské studio EO arquitectura. Autor: EO arquitectura I Adrian Elizalde + Clara Ocaña Studie: 2015 Realizace: 2015 Plocha: 65 m2 Místo: Barcelona I Španělsko Zdi malých a temných pokojů byly zbourány a, zde se skrývá pointa, žádné nové nepřibyly. Byt je jedním velkým prostorem složeným ze tří zón. Ty jsou definovány, avšak…

Tokijští architekti z kanceláře frontofficetokyo se při návrhu rekonstrukce malého bytu v centru města inspirovali strukturou samotného velkoměsta. Vznikl světlý a prostorný interiér skvěle korespondující se svým okolím.  Autor:  frontofficetokyo Plocha: 50 m2 Místo: Tokyo I Japonsko  Původní dispozice se skládala z malých a tmavých pokojů. Když tvůrci hledali řešení, jak zvýšit kvalitu bydlení, podívali se z okna bytu na Tokio. Viděli veřejný prostor skládající se z mnoha vzájemně se…

Tokijští architekti z kanceláře frontofficetokyo se při návrhu rekonstrukce malého bytu v centru města inspirovali strukturou samotného velkoměsta. Vznikl světlý a prostorný interiér skvěle korespondující se svým okolím. Autor: frontofficetokyo Plocha: 50 m2 Místo: Tokyo I Japonsko Původní dispozice se skládala z malých a tmavých pokojů. Když tvůrci hledali řešení, jak zvýšit kvalitu bydlení, podívali se z okna bytu na Tokio. Viděli veřejný prostor skládající se z mnoha vzájemně se…

mobile bed

mobile bed

Alita hanging lamp

Alita hanging lamp

A cozinha costuma ser o lugar onde passamos grande parte do nosso tempo. Então o ideal é que esse espaço seja planejado e funcional a fim de facilitar o dia a dia. Com tamanhos cada vez mais reduzidos, é fundamental saber aproveitar cada cantinho da cozinha.

A cozinha costuma ser o lugar onde passamos grande parte do nosso tempo. Então o ideal é que esse espaço seja planejado e funcional a fim de facilitar o dia a dia. Com tamanhos cada vez mais reduzidos, é fundamental saber aproveitar cada cantinho da cozinha.

Katowice Apartment with Bright and Cozy Interior / Superpozycja Architekci

Katowice Apartment with Bright and Cozy Interior / Superpozycja Architekci

Pinterest
Hledat