Vaclav Jansa Prašná brána po Mockerově rekonstrukci. Věž bývala spojena mostkem se sousedním Královým dvorem, na jehož místě později vznikl kostel sv. Vojtěcha a kadetní škola, a následně dodnes stojící Obecní dům.

Vaclav Jansa Prašná brána po Mockerově rekonstrukci. Věž bývala spojena mostkem se sousedním Královým dvorem, na jehož místě později vznikl kostel sv. Vojtěcha a kadetní škola, a následně dodnes stojící Obecní dům.

V přízemí je společně s obývacím pokojem umístěna také kuchyň. Obě místnosti umožňují pohodlný vstup na centrální dvůr.

V přízemí je společně s obývacím pokojem umístěna také kuchyň. Obě místnosti umožňují pohodlný vstup na centrální dvůr.

Interiér obou podlaží zalévá světlo dopadající skrz velké světlíky.

Interiér obou podlaží zalévá světlo dopadající skrz velké světlíky.

Existenci podzemního podlaží prozrazuje na nádvoří pás podlouhlých světlíků.

Existenci podzemního podlaží prozrazuje na nádvoří pás podlouhlých světlíků.

Hlavní ložnice v suterénu má výhled do atria.

Hlavní ložnice v suterénu má výhled do atria.

Koupelna přináležející k hlavní ložnici

Koupelna přináležející k hlavní ložnici

Átrium v suterénu

Átrium v suterénu

House 4x16 on Behance

House 4x16 on Behance

Pool, white slats in sunshade

Pool, white slats in sunshade

Pinterest • Celosvětový katalog nápadů
Hledat