Cloud infrastruktura

Prozkoumejte související témata

Kontrola troškova na AWS-u je prilično zahtjevan posao i u tom smislu nije nimalo lako programerima. No, čini se kako je njihovim mukama došao kraj ili su barem u neku ruku smanjene. Amazon je najavio dva nova alata koji olakšavaju programerima da kontroliraju svoje troškove na AWS cloud computing platformi.

Kada je iPhone 3GS pokrenut 2008. godine, prodalo se više od milijun iPhone uređaja u samo jednom vikendu. U to vrijeme, analitičari su ostali zatečeni. Naravno, bilo je za očekivati kako će iPhone bi

Ne da ga ubija, već ga je i „zakopao“. Možemo se mi truditi koliko hoćemo i objašnjavati da treba komunicirati putem Interneta na način da sve djeluje korektno i jezično ispravno, no sve je to uzalud.

Veliki utjecaj na HT-ove poslovne rezultate imala je promjena regulative ulaskom u EU, smanjenje prihoda od roaminga o kojem smo već iscrpno pisali, a to je utjecalo ne samo na prihode već i direktno na dobit kompanije.

IBM predstavio rješenja za male i srednje tvrtke

International Business Machines (IBM) kroz cijelu 2014. godinu pripremao je teren za jače probijanje na cloud tržište i s time nisu stali ni u 2015., a ni u tekućoj godini. Jer, predstavili su niz usl

OdinMonkey: ultra-doping za Firefox

Google ipak neće spajati Android i Chrome OS

Top 3 alata za nadzor mreže

Transformacija korporacijske informatike uz Managed i Cloud usluge

Pinterest • Celosvětový katalog nápadů
Search