kitchen

Gallery of Black Line Apartment / Arhitektura d.o.o. - 7

Black Line Apartment / Arhitektura d. "Love the contrast of warm oak and black matt lacquer doors"

Bolton Residence by _naturehumaine

Bolton Residence by Naturehumaine, photo: Adrien Williams + David Dworkind A sloped wooded plot in Quebec’s Eastern Townships is the site for the Bolton

The Lantern House designed by Feldman Architecture

12 Inspirational Examples Of Letterbox Windows In Kitchens // The small letterbox window in this California kitchen brightens up the space, and gives whoever is working at the sink a nicer view than a white wall or a tiled backsplash.

.

Container Houses, Palomino, Smallest House, Small Houses, Prefab, Modern Living, Real Estates, Cabin, Decks

Our 30 years of experience allow us to work in several fields such as residences, office and commercial buildings, as well as museums and galleries.

Minimalist kitchen inside the Perke House by Atelier d'Architecture Bruno Erpicum & Partners ( © Jo Pauwels).

idmm_fsone

IDMM architects create f.s. one from stacked concrete boxes

See how one small contemporary house can truly break monotony and boringness of traditional architecture and attract attention with its design.

A serene kitchen with black cabinets and a marble island. Love the mix of timber floors, black cabinets and marble island bench

ケイハウス | 松山建築設計室 | 医院・クリニック・病院の設計、産科婦人科の設計、住宅の設計

ケイハウス | 松山建築設計室 | 医院・クリニック・病院の設計、産科婦人科の設計、住宅の設計

Bruno Erpicum architect

Modern Residence by Architect: Bruno Erpicum

Guest House by Walker Workshop

Oak Pass Guest House by Walker Workshop Walker Workshop have designed a two bedroom guest house in Beverly Hills, California

AABE - Atelier d'Architecture Bruno Erpicum & Partners

Image 11 of 17 from gallery of CAN DURBAN / Atelier d’Architecture Bruno Erpicum & Partners.

Kitchen Tiles, Kitchen Reno, Painted Floors, White Tiles, Backsplash, Wall Tiles, Porcelain, Painted Patio Furniture, Flooring

Felix Held, Ralph Feiner · House DM Chur

Felix Held, Ralph Feiner · House DM Chur

soft architecture lab's wood museum is rooted within scenic korean forest

IDMM architects create f.s. one from stacked concrete boxes

the design itself creates a spatial experience where one can uses their sense of smell, sight, hearing and touch within the architectural ambience, while harmonizing with the surrounding forest.

AABE - Atelier d'Architecture Bruno Erpicum & Partners

AABE - Atelier d'Architecture Bruno Erpicum & Partners

Pinterest
Search

Unlimited free access to the world's best ideas

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Pinterest helps you find ideas to try.