rekonstrukce | renovation

28 Pins14 Followers
Temné tóny barevného kompozice (přírodní kámen, tmavé dřevo, červená stěna) vylehčují bílé plochy podezdívky a sešikmených ploch. #interiodesign

Temné tóny barevného kompozice (přírodní kámen, tmavé dřevo, červená stěna) vylehčují bílé plochy podezdívky a sešikmených ploch. #interiodesign

Dnešní doba přinesla nejen znovuobjevení a docenění luxfer

Dnešní doba přinesla nejen znovuobjevení a docenění luxfer

Kuchyňský i koupelnový nábytek a vybavení jsou jednoduché a funkční.

Architecture, Kitchen Furniture Rustic House Design With White Interior Color Decorating Ideas Wood Wall Ceiling And Floor Planks Plus Cabinet With Door And Drawer: The Uniquely Elegant Rustic Residence Maison Cambolin in Albinen

Rekonstrukce staré stodoly na víkendový dům

Dusk, Lighting, Maison Cambolin by Savioz Fabrizzi Architecte

Stará stodola v malebném prostředí  prošla přestavbou, která z této hospodářské stavby vytvořila příjemné místo k pobytu s originálně vyřešeným interiérem #barn #interiordesign

Stará stodola v malebném prostředí prošla přestavbou, která z této hospodářské stavby vytvořila příjemné místo k pobytu s originálně vyřešeným interiérem #barn #interiordesign

Některá z oken odpovídají původním otvorům, jiná byla doplněna pro světelný komfort.

Některá z oken odpovídají původním otvorům, jiná byla doplněna pro světelný komfort.

Barn, Barns, Shed

Dům je z 85 procent vytvořen z recyklovaných a ekologicky šetrných materiálů

The container on Manifesto House's ground floor has been split and separated, with the containers on the upper level bridging the gap

Nábytek z OSB desek byl vytvořen na zakázku

OSB Platten im Innenausbau - Vor- und Nachteile

Stará vlámská stodola se proměnila na prostornou stylovou kancelář.

Ze stodoly udělali prostornou kancelář s doškovou střechou

Kámen na obvodový plášť domu z nedaleké bourané stodoly je fyzicky konkrétním projevem kontinuity místa

Dvůr před domem přechází v sad – vymezuje ho dřevěné hospodářské stavení

Celé podlaží je řešeno jako jeden otevřený prostor

Celé podlaží je řešeno jako jeden otevřený prostor

Tradiční venkovský obytný dům prošel radikální rekonstrukcí a dostal úplně novou moderní podobu.

Tradiční venkovský obytný dům prošel radikální rekonstrukcí a dostal úplně novou moderní podobu.

Pinterest
Search