More ideas from Lucie
Tafel auf dem Klo - nette Idee …

Tafel auf dem Klo - nette Idee …

Москва

Москва

Design Interiors, Interior Design Studio, Decoration Home, Interior, Design Homes, Interior Design

MOLYNEUX CARPENTRY I've finished this bespoke living room unit. Made out of MDF units with a sprayed finish, white gloss doors, oak veneered MDF with a wax finish and a solid oak top. With push touch doors and spot light in some of the openings. Designed and made by myself if you would like one made please get in touch. #molyneuxcarpentry #carpenter #carpentry #surrey #joiner #joinery #bespoke #festool #unit #livingroomdecor #oak

MOLYNEUX CARPENTRY I've finished this bespoke living room unit. Made out of MDF units with a sprayed finish, white gloss doors, oak veneered MDF with a wax finish and a solid oak top. With push touch doors and spot light in some of the openings. Designed and made by myself if you would like one made please get in touch. #molyneuxcarpentry #carpenter #carpentry #surrey #joiner #joinery #bespoke #festool #unit #livingroomdecor #oak

Commercial Bathroom Ideas, All Design, Small Bathrooms, Design Architect, Interior Design, Washroom, Bathroom Laundry, Bathroom Tiling, Bathroom Layout, Rustic Bathrooms, Half Bathrooms, Small Shower Room, Sinks, Bathroom, Laundry Room, Bedrooms, Modern Small Bathrooms, Bathroom Remodeling, Toilet, Modern Bathroom, Beautiful Homes, Showers, Master Bath, Homes, Timber Walls, Bathroom Makeovers, Guest Toilet, Apartment Ideas, Modern Homes, Home And Garden

Cette maison est entièrement rénovée/repensée de manière à ouvrir les espace pour la rendre plus lumineuse et moderne. Une extension est construite derrière la salle de bain actuelle pour y créer une 3 ème chambre. Le plancher du grenier est en partie ouvert pour laisser entrer la lumière et agrandir le volume. La cuisine est ouverte sur le salon et une buanderie/cellier est à présent à la place de la salle de bain. D'une surface finale de 96m², la rénovation a duré 7 mois pour ...

Cette maison est entièrement rénovée/repensée de manière à ouvrir les espace pour la rendre plus lumineuse et moderne. Une extension est construite derrière la salle de bain actuelle pour y créer une 3 ème chambre. Le plancher du grenier est en partie ouvert pour laisser entrer la lumière et agrandir le volume. La cuisine est ouverte sur le salon et une buanderie/cellier est à présent à la place de la salle de bain. D'une surface finale de 96m², la rénovation a duré 7 mois pour ...