House in Brno, atelier AEIOU

13 Piny17 fanoušků
Kuchyňský ostrůvek navazuje z jedné strany na koupelnu a z druhé strany na jídelní a obývací část, v duchu logické funkční posloupnosti.

Kuchyňský ostrůvek navazuje z jedné strany na koupelnu a z druhé strany na jídelní a obývací část, v duchu logické funkční posloupnosti.

Vestavěný nábytek vyrobený na zakázku, použití barev a povrchů a celková sladěnost v kombinaci s původním historickým nábytkem řadí tento interiér k nejoriginálnějším a nejzdařilejším interiérům u nás.

Vestavěný nábytek vyrobený na zakázku, použití barev a povrchů a celková sladěnost v kombinaci s původním historickým nábytkem řadí tento interiér k nejoriginálnějším a nejzdařilejším interiérům u nás.

Z původního vybavení zůstala zachována i původní samostatně stojící litinová oválná vana, která se po zrestaurování stala výrazným solitérem koupelny.

Z původního vybavení zůstala zachována i původní samostatně stojící litinová oválná vana, která se po zrestaurování stala výrazným solitérem koupelny.

Do uličního štítu střešního vikýře navrhli architekti kruhové okno s nerezovou balotinovanou šambránou, které slouží i k posezení a odpočinku.

Do uličního štítu střešního vikýře navrhli architekti kruhové okno s nerezovou balotinovanou šambránou, které slouží i k posezení a odpočinku.

Při bourání hlavního domovního schodiště se při odkrytí dubových nášlapů našel nápis dokládající, že schodiště bylo postaveno v roce 1923.

Při bourání hlavního domovního schodiště se při odkrytí dubových nášlapů našel nápis dokládající, že schodiště bylo postaveno v roce 1923.

Dřevem je obložena také horní terasa, a to včetně podlahové části – každá bytová jednotka má vlastní samostatnou terasu.

Dřevem je obložena také horní terasa, a to včetně podlahové části – každá bytová jednotka má vlastní samostatnou terasu.

Původní krokve s originálními stopami stáří skvěle korespondují s bělostnou čistotou stěn a nachází svůj analogický odraz v dřevěné vlisové podlaze i v dřevěném obložení. Dostavěná část je jasně vymezena i na podlaze přechodem mezi vlisy a prkny.

Původní krokve s originálními stopami stáří skvěle korespondují s bělostnou čistotou stěn a nachází svůj analogický odraz v dřevěné vlisové podlaze i v dřevěném obložení. Dostavěná část je jasně vymezena i na podlaze přechodem mezi vlisy a prkny.

Původní krokve s originálními stopami stáří skvěle korespondují s bělostnou čistotou stěn a nachází svůj analogický odraz v dřevěné vlisové podlaze i v dřevěném obložení. Dostavěná část je jasně vymezena i na podlaze přechodem mezi vlisy a prkny.

Původní krokve s originálními stopami stáří skvěle korespondují s bělostnou čistotou stěn a nachází svůj analogický odraz v dřevěné vlisové podlaze i v dřevěném obložení. Dostavěná část je jasně vymezena i na podlaze přechodem mezi vlisy a prkny.

Původní krokve s originálními stopami stáří skvěle korespondují s bělostnou čistotou stěn a nachází svůj analogický odraz v dřevěné vlisové podlaze i v dřevěném obložení. Dostavěná část je jasně vymezena i na podlaze přechodem mezi vlisy a prkny.

Původní krokve s originálními stopami stáří skvěle korespondují s bělostnou čistotou stěn a nachází svůj analogický odraz v dřevěné vlisové podlaze i v dřevěném obložení. Dostavěná část je jasně vymezena i na podlaze přechodem mezi vlisy a prkny.

Nástavba nad původní vstupní verandou působí lehce a subtilně, což dokresluje světlé dřevo i jemná textura  palubkového obložení.

Nástavba nad původní vstupní verandou působí lehce a subtilně, což dokresluje světlé dřevo i jemná textura palubkového obložení.


Další nápady
Brno - vila

Brno - vila

Vila pro tři rodiny stojí na ploše 116 m^2 , užitná plocha je pak více než dvojnásobná, jde o 244 m^2 ; archiv firmy

Vila pro tři rodiny stojí na ploše 116 m^2 , užitná plocha je pak více než dvojnásobná, jde o 244 m^2 ; archiv firmy

Rozsáhlá rekonstrukce prvorepublikového domu se nesla ve znamení spojení protikladů původních a nových částí, a to jak po formální stránce, tak i v použitých materiálech.

Rozsáhlá rekonstrukce prvorepublikového domu se nesla ve znamení spojení protikladů původních a nových částí, a to jak po formální stránce, tak i v použitých materiálech.

Arch2o-Brasserie Les Haras Patrick Jouin and Sanjit Manku ,Studio Jouin Manku (22)

Arch2o-Brasserie Les Haras Patrick Jouin and Sanjit Manku ,Studio Jouin Manku (22)

14495481_1484948944865403_9025666398517801218_n.jpg (685×960)

14495481_1484948944865403_9025666398517801218_n.jpg (685×960)

Gallery of Refurbishment of the Offset Printing Factory / Origin Architect - 2

Gallery of Refurbishment of the Offset Printing Factory / Origin Architect - 2

Hout was vroeger, is nu en zal ook in de toekomst altijd een materiaal blijven dat zorgt voor verrassende mogelijkheden. Het is niet zomaar een bouwmateriaal. Het is

Hout was vroeger, is nu en zal ook in de toekomst altijd een materiaal blijven dat zorgt voor verrassende mogelijkheden. Het is niet zomaar een bouwmateriaal. Het is

Полированный окрашенный цемент - Дизайн интерьеров | Идеи вашего дома | Lodgers

Полированный окрашенный цемент - Дизайн интерьеров | Идеи вашего дома | Lodgers

PF Single Family House by Burnazzi Feltrin Architects

PF Single Family House by Burnazzi Feltrin Architects

Pinterest
Hledat